ایزوله پروتئین سویا

 

ایزوله پروتئین سویا

ایزوله سویا:یک ترکیب مفید و پر مصرف که از کنجاله سویا یا حذف چربی و کربوهیدراتهای آن بدست می آید.در صنایع غذایی برای بالا بردن محتوای پروتئین محصولات و جذب آب بهتر آنها و ایجاد خواص امولیسیفایر بکار میرود.ایزوله سویا در فراورده های گوشتی در پاستا و ماکارونی د رپودینگ ها و در مکمل های ورزشی د رلبنیات در غذا ها ی آماده مصرف میشود.ایزوله فاقد طعم ومزه هست و حلالیت خوبی در آب دارد.و در بسته بندی های 20 کیلویی عرضه میگردد.از ویزگی های که باید داشته باشد رطوبت کم پروتئین بالای 90درصد و غیر تراریخته باید باشد

ایزوله سویا: کیسه 20 کیلوگرمی

خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ملت روبروی ایستگاه خبرنگاران خیابان روانپور پلاک ۹۲

تلفن:۲۶۲۰۵۶۷۳

ایمیلbarazman@gmail.com