لاکتات سدیم

 

لاکتات سدیم

C3H5NaO3

لاکتات سدیم : لاکتات ها بعلت جذب رطوبت مناسب در کیک های اسفنجی استفاده میشوند و مدت زمان عمر مفید محصو ل را افزایش میدهندو بعلت خواص ضد اکسیدانی که دارند در بستنی مربا ژله کره مارگارینو در شیرینی جات استفاده میشوند.لاکتات ها در دما های بالا پایدار هستند و در فراورده های گوشتی عطر و طعم خوبی ایجاد میکنند.علاوه بر آن درنگهدارندگی و کنترل اسیدیته غایظ کردن وپرکنندگی در محصولات غذایی نیز نقش دارند و در بسته بندی های 25 کیلو گرمی عرضه میگردند

لاکتات سدیم :گالن 25 کیلوگرمی

خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ملت روبروی ایستگاه خبرنگاران خیابان روانپور پلاک ۹۲

تلفن:۲۶۲۰۵۶۷۳

ایمیلbarazman@gmail.com