لاکتات منیزیم

 

لاکتات منیزیم

C6H10MgO6

لاکتات منیزیم: لاکتات ها بعلت جذب رطوبت مناسب در کیک های اسفنجی استفاده میشوند و مدت زمان عمر مفید محصو ل را افزایش میدهندو بعلت خواص ضد اکسیدانی که دارند در بستنی مربا ژله کره مارگارینو در شیرینی جات استفاده میشوند.لاکتات ها در دما های بالا پایدار هستند و در فراورده های گوشتی عطر و طعم خوبی ایجاد میکنند.علاوه بر آن درنگهدارندگی و کنترل اسیدیته غلیظ کردن و پرکنندگی در محصولات غذایی نیز نقش دارند و در بسته بندی های 25 کیلو گرمی عرضه میگردند

این محصول در بسته بندی کیسه 25 کیلو گرمی عرضه میگردد

خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ملت روبروی ایستگاه خبرنگاران خیابان روانپور پلاک ۹۲

تلفن:۲۶۲۰۵۶۷۳

ایمیلbarazman@gmail.com